Onze aanpak

Conditioning
Conditioning is meer dan alleen cardio.

Stop met cardio te doen, begin met conditioning. Conditioning is een verzamelnaam voor verschillende trainingsmethodes die elk een verschillende doelstelling hebben an sich, maar samen worden gebruikt in training om een bepaald doel te bekomen. De bedoeling is om je lichaam gewend te maken aan de omstandigheden waarin je moet presteren en de energiesystemen te trainen die je nodig hebt om te presteren.

Lees meer

Kracht
Kracht is DE nr. 1 prestatiefactor bij uitstek.

In de meeste sporten zijn de sterkste atleten meestal ook de beste atleten. Natuurlijk geldt dit alleen wanneer zij hun kracht kunnen omzetten in output die nuttig is voor de sport in kwestie, maar daar zijn technische trainingen voor. Met krachttraining kan je je prestaties enorm laten toenemen en het is gezond voor je wanneer je het slim aanpakt.

Lees meer

Mentale vaardigheden
Je mentale kracht, is de motor van je prestaties. Leer hiervan bewust te worden en groei!

Coaches zijn vaak heel bekend met fysieke krachttraining, geven je voedingsadvies en andere trainingstips. Wat vaak vergeten wordt, is de mentale vaardigheden die je nodig hebt om te doen wat je moet doen. Hier dient ook aandacht naar te gaan, maar wordt vaak buiten beschouwing gelaten. Met alle gevolgen van dien.

Lees meer

Voedingsadvies
De juiste voedingskeuzes leren maken die passen bij jouw doelstelling.

Eten om te presteren vereist een heel ander voedingspatroon dan eten voor andere doelstellingen.
Het is heel belangrijk dat ik van jou hoor wat je doelstellingen zijn: afvallen en spiermassa behouden om zo je prestaties te optimaliseren, of spiermassa bijkomen zodat je meer power-output kan ontwikkelen tijdens je sportprestaties.

Lees meer

Wil jij meer info over hoe ik jou kan verder helpen?

Contacteer me dan voor een vrijblijvend gesprek. 
Tijdens dit gesprek gaan we samen overlopen hoe ik jou kan helpen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen