Real-life coaching

Personal coaching
Een traject waarbij we samenwerken om jouw doelstellingen te bereiken.

Dit is niet het typische personal trainingsmodel. Op basis van jouw achtergrond en doelstellingen, stel ik een schema op en doen we samen de nodige testen. Hierna ga je aan de slag met je trainingsschema en/of voedingsschema. Aan de hand van een wekelijkse online check-in  monitor ik je en stuur ik bij waar nodig.

Lees meer

Personal training
Sterk worden, techniek bijschaven, gewicht verliezen, … Jij bepaalt het trainingsdoel. Ik stippel het traject uit.

Zoals je reeds was opgevallen, ben ik gespecialiseerd in kracht- & conditietrainingen. Dit zijn de hoofdpijlers die in een personal trainingstraject aan bod zullen komen om jouw doelen te behalen. Je kan personal training uiteraard ook combineren met personal coaching, waarbij ik je ook wekelijks opvolg in een kort gesprek, waarbij we vooral de mentale aspecten gaan bijschaven. Met personal training heb je een stok achter de deur, extra motivatie en sneller resultaat omdat je gerichter kan trainen.

Lees meer

Small group training
In groepjes trainen, met de ondersteuning van een personal trainer.

Train jij niet graag alleen, maar heb je toch nood aan de expertise van een personal trainer? Dan is een small group training iets voor jou. Je kan de kosten delen met je mede-trainingspartners. En het is de ideale manier om kennis te maken met The Grind en andere sporters.

Lees meer

Sports performance coaching
Pre-season, off-season of wedstrijdcoaching op maat.

Dit is een op maat gemaakt sportprogramma waarbij we zeer intensief gaan samenwerken om de gewenste resultaten te behalen op het moment dat je moet presteren. Het programma is gericht op wedstrijdsporters, maar kan ook aangepast worden voor bv. een trektocht in het hooggebergte of andere events zoals een obstakelrun.

Lees meer

Wil je graag nog wat meer info over de diensten die ik lever?

Laat niets je niet tegenhouden om je doelstellingen te bereiken.
Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen