Personal coaching

Coaching op maat

Dit is niet het typische personal trainingsmodel waarbij ik elke training naast je sta. De nadruk ligt op ondersteuning, monitoring en bijsturing waar nodig.

Op basis van jouw achtergrond en doelstellingen, stel ik een schema op en doen we samen de nodige testen, waarna je zelf aan de slag gaat met je trainingsschema en/of voedingsschema. Aan de hand van een wekelijkse (online) check-in, monitor ik je en stuur ik bij. 

Omdat de check-ins gepland zijn en je hebt je schema in handen, met de nodige geplande progressies in volume en intensiteit over tijd, ga je ongetwijfeld resultaat boeken. Dat beloof ik je!

Onze samenwerking

Alles begint bij een eerste kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek, kan ik mij al een beeld vormen van waar je nu staat en waar je naartoe wil en kan jij al een inschatting maken of je een samenwerking met mij ziet zitten. Hier plan ik 30 min voor in. 

Vervolgens volgt een diepgaander intakegesprek. Mijn bedoeling is om een totaalbeeld te krijgen van je huidige situatie: je huidige weekschema, je achtergrond, doelstellingen, enzovoort. 

Hierna kunnen we beginnen aan onze samenwerking van minimum 3 maanden, of een langere termijn. 

Heb je specifieke wensen? Laat het me weten en ik bezorg je een aanbod op maat. 

Wat is inbegrepen?

Dit is een programma waarbij we intensief samenwerken om jouw doelen te bereiken. De inhoud is als volgt:

  • Toesturen klantenfiche & intakegesprek. Hierna plannen we een tweede gesprek in waarbij zowel algemene als specifieke tests worden uitgevoerd en je programma wordt uitgelegd. Samen +-2u.
  • Op maat gemaakt trainingsschema en/of voedingsschema op basis van jouw doelen.
  • Wekelijkse (online) check-in waarin je je week terugkoppelt aan mij en tips en feedback krijgt (met evt. bijsturing techniek via video-analyse) gedurende 15 minuten. 
  • Maandelijkse meting & weging + evt benodigde testen en  aanpassing voedingsschema, gekoppeld aan een coachingsgesprek (1u). 
  • Nieuw trainingsschema elke 6 of 8 weken, afhankelijk van de doelstelling. Met logische opbouw in volume en intensiteit.
  • Toevoeging aan Community (Whatsapp & Facebookgroep) waar je kennis kan maken met andere sporters, je verhaal kan delen, inspireren en geïnspireerd worden. 
  • Beschikbaar voor antwoord op vragen via whatsapp/mail. Ik antwoord zo snel mogelijk. 

Ben je op zoek naar een combinatie met personal training?
Wil je meermaals per maand samenzitten?
Contacteer me en ik maak voor jou een prijsofferte op maat. 

Wil jij ook graag samenwerken om jouw doelstellingen te bereiken waarbij ik je wekelijks (online) monitor en bijstuur?

Ik hoor graag van jou wat je doelstellingen zijn. 
Contacteer me en we houden een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen