Small group training

Trainen in kleine groepjes

Training in groep is DE ideale manier om The Grind en andere sporters in de community te leren kennen. Omdat we altijd in kleine groepjes trainen, blijft de kwaliteit van de trainingen hoog. De trainingen liggen week na week vast, waardoor je een stok achter de deur hebt en meer resultaten gaat boeken. De sociale druk, geeft ook een vorm van gezonde competitie, waardoor je jezelf net iets verder pusht. 

Buiten de vaste kettlebell bootcamps bij The Grind kan je mij ook elke vrijdag van 19u tot 20u terugvinden te NRG Paal, waar ik de les indoor bootcamp geef. 

Heb je een vereniging en ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je leden? Je kan me altijd inhuren voor kracht- en/of conditioningtrainingen voor grotere groepen. Stuur me gerust een berichtje. 

Onze samenwerking

Tijdens een small group training gaan we samen trainen in groepjes van minimum 5 en maximum 10 personen zodat de kwaliteit en intensiteit van begeleiding hoog blijft. 

 • Trainingen van telkens 1u op basis van een programma afhankelijk van de doelgroep.
 • Vaste groepslessen of op aanvraag.
 • Ideale mogelijkheid om kennis te maken met The Grind en met andere sporters.
 • Toevoeging aan Community (Whatsapp & Facebookgroep)
 • Beschikbaar voor antwoord op vragen via whatsapp/mail
fitness in groep

Kettlebell bootcamps

Tijdens kettlebell bootcamps ligt de nadruk op het aanleren van nieuwe technieken en het perfectioneren van reeds aangeleerde technieken. Dit doen we in steeds uitdagende workouts, die op een slimme manier in elkaar worden gestoken waardoor een combinatie van HIIT-training, andere conditioning methodes en zuivere krachttraining ontstaat. 

Prijs voor 10 beurten: 100 euro (3 maanden geldig)
Prijs per les: 12,50 euro
Altijd op reservatie!

Samengevat:

 • Het zijn lessen van telkens 60 min.
 • Ideale mogelijkheid om kennis te maken met The Grind en met andere sporters. 
 • Toevoeging aan de community (Whatsapp & Facebookgroep) waar je heel nauw contact hebt met andere leden.
 • Ik ben beschikbaar voor vragen via Whatsapp/mail. 

Waar & wanneer?

 • Dinsdag:  Finse Piste in Paal, Heideveldstraat, van 19u tot 20u.
 • Zaterdag: Klitsberg in Paal (achter het ontmoetingscentrum), van 9u tot 10u.

op aanvraag

De ideale mogelijkheid om samen te trainen met meerdere personen naar een gezamenlijk doel toe. Deze trainingen kunnen afhankelijk van de beschikbaarheid wekelijks worden ingepland indien gewenst. 

Het trainingsschema wordt aangepast aan de groep en de kosten worden gedeeld. minimum 4, maximum 10 personen. Ook trainingen op locatie mogelijk indien gewenst (tegen meerprijs). 

Zou je me graag inhuren om een les kracht- en/of conditioningtraining te geven voor een grotere groep? Dat kan. Stuur me een berichtje en ik help je graag verder. Ook trainingen op locatie mogelijk. 

Wil jij ook trainen samen met vrienden, of in een leuke en gemotiveerde groep?

Dat kan. Ik hoor graag van jou (en je vrienden) wat je doelstellingen zijn.
Contacteer me voor meer info.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen
ArrayArray ( [region] => eu [useAPI] => 1 [domain] => thegrind.be [apiKey] => 7f5a62517168464b25e90d4bca065e64-d32d817f-bd8f9043 [username] => [password] => [secure] => 1 [sectype] => tls [track-clicks] => no [track-opens] => 1 [from-address] => matthias@thegrind.be [from-name] => thegrind.be [override-from] => [campaign-id] => ) thegrind.bematthias@thegrind.be