Personal training

1-op-1 training of duotraining

Heb je een duwtje in de rug nodig, heb je een gebrek aan kennis, wil je meer resultaat behalen op een kortere tijd of ben je al een ervaren sporter en wil je je prestaties in je primaire sport laten toenemen? Dan is personal training iets voor jou. 

Ben je niet alleen en zou je met je partner, of een vriend/in willen opstarten om de kosten te delen? Dat kan eveneens. Contacteer me even en we bekijken hoe ik jullie samen kan helpen.  

Onze samenwerking

  • Alles begint bij een eerste kennismakingsgesprek. 
  • Op basis van dit gesprek, kan ik mij al een beeld vormen van waar je nu staat en waar je naartoe wil en kan jij al een inschatting maken of je een samenwerking met mij ziet zitten.
  • Vervolgens volgt een diepgaander intakegesprek. Mijn bedoeling is om een totaalbeeld te krijgen van je huidige situatie: je huidige weekschema, je achtergrond, doelstellingen, enzovoort. 
  • Hierna kunnen we beginnen aan onze samenwerking van minimum 6 weken waarbij we minimum 1x per week samen trainen op vaste momenten.

Heb je specifieke wensen? Laat het me weten en ik bezorg je een aanbod op maat.  

Wat is inbegrepen?

Initieel houden we een intakegesprek. Hierin gaan we samen na wat je doelstellingen zijn, wat je huidige toestand is en gaan we bespreken hoe we die kloof kunnen overbruggen, rekening houdende met zoveel mogelijk factoren. 

Op basis van dit gesprek maak ik voor jou een trainingsschema en voedingsschema op voor de tijd dat we samenwerken. Voor langere trajecten pas ik dit tussentijds aan, afhankelijk van je doelstelling en je niveau. 

Wekelijks trainen we (minimaal) 1 x samen, om je gemotiveerd en ‘on track’ te houden. Waar nodig stuur ik dit traject bij, om zoveel mogelijk vooruitgang te boeken op een duurzame manier. 

Wat is verder nog inbegrepen? 

  • Algemene en/of specifieke testen in het begin en op het einde van elke reeks trainingen. Hiervoor heb ik een testingsprotocol opgemaakt, wat ik aanpas naargelang de vereisten. 
  • Trainingsschema voor bijbehorende tijdsduur inbegrepen.
  • Voedingsprogramma op maat.
  • Toevoeging aan Community (Whatsapp & Facebookgroep). Hier kan je in contact komen met de andere leden van The Grind, kan je je progressie delen en geïnspireerd worden. 
  • Beschikbaar voor antwoord op vragen via whatsapp/mail. Ik beantwoord deze zo snel mogelijk. 

Meermaals per week samen trainen?
Combineren met personal coaching of sports performance coaching?
Of voor een langere termijn samen trainen?
Vraag een prijsofferte op maat aan. 

SPECIFIEKE WENSEN? LAAT HET MIJ WETEN!

Wil je graag nog wat meer informatie over Personal Training? Of zou je willen opstarten?

Ik hoor graag  waarmee ik je kan helpen.
Contacteer me voor een vrijblijvend kennismakingsgsprek.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen